Loopbaan
Mijn naam is Fred Sluijs. Ik ben geboren in 1968 en ik woon in Reeuwijk met vrouw en kinderen. Direct vanuit de schoolbanken trad ik in dienst bij één van de grote banken in Nederland.

In mijn loopbaan heb ik verschillende functies ingevuld zoals die van Beleggingsspecialist en de laatste 20 jaar als Financieel Adviseur. Mijn specialiteiten liggen op het gebied van oudedagsvoorzieningen en vermogensopbouw (spaargeld, lijfrente en beleggen). Het accent ligt op de advisering aan senioren (50+) en nabestaanden.

Ik haal enorm veel plezier uit het dagelijkse klantcontact, mijn werk geeft mij energie. Ik voer niet alleen plezierige gesprekken maar mag ook de mooiste verhalen aanhoren en een luisterend oor zijn, zo voel ik mij echt verbonden met mijn relaties. Ik hoor dan ook regelmatig van relaties hoe prettig ze dit vinden, senioren zien juist graag een bekend en vertrouwd gezicht als het om hun financiën gaat. Als geen ander begrijp ik hoe belangrijk dit is, zeker als in de toekomst uw partner overlijdt of wilsonbekwaam raakt of als u alleenstaande bent.

Bij mij bent u in goede en vertrouwde handen. Financieel ontzorgen, dat is mijn passie!

Klik hier voor een leuk krantenartikel in de Kijk op Bodegraven-Reeuwijk (mei 2021).

Vakbekwaamheid
Om u een helder en passend advies te geven en mijn vakbekwaamheid te borgen heb ik onderstaande opleidingen en certificeringen behaald en wordt ik regelmatig getoetst.

  • Certificering Financieel Planner (CFP ® FFP)
  • Certificeringen voor de Wet op het financieel toezicht (Wft)
    Modules Vermogen, Hypothecair Krediet, Consumptief Krediet en Basis
  • Opleiding Executele en Vereffening (NOVEX)
  • Vergunning Autoriteit Financiële Markten (AFM)
ffpcfp_web
logo_novex_cmyk v8
Afm