Abonnement
Wanneer u op zoek bent naar een vaste vertrouwenspersoon heb ik voor u verschillende abonnementen opgesteld waarbij ik periodiek met u een afspraak maak om u te adviseren over financiële zaken en te ondersteunen op andere gebieden. Als u een abonnement afneemt ontvangt u een map van Fred Sluijs Advies waarin u al uw inkomende post kunt verzamelen. Op onze afspraken nemen wij dan alles door en handelen de zaken af. Tevens kunt u mij altijd telefonisch bereiken als u vragen heeft. U bent op deze manier verzekerd van persoonlijke aandacht met één vertrouwd persoon. En uw financiën zijn te allen tijde op orde, een geruststellende gedachte toch?

Op maat
Indien u eenmalig advies of ondersteuning wilt voor bijvoorbeeld inzicht in uw financiële situatie, vermogensopbouw of oudedagsvoorziening. Of om uw administratie op orde te brengen dan is advies op maat voor u misschien voldoende.

Uw kinderen kunnen, als u dit wenst, via e-mail op de hoogte worden gehouden van alles wat ik met u bespreek.

Tarieven
Ik heb verschillende abonnementsovereenkomsten opgesteld. Deze zijn gebaseerd op een uurtarief van € 85,00 inclusief BTW (€ 70,25 exclusief BTW). U ontvangt hiervoor jaarlijks een factuur per e-mail. De abonnementsovereenkomst is jaarlijks opzegbaar. In een persoonlijk gesprek bespreek ik graag welke abonnementsvorm voor u geschikt zou kunnen zijn.

Indien u mij vraagt werkzaamheden te doen die niet onder een abonnementsovereenkomst vallen geldt een uurtarief van € 98,01 inclusief BTW (€ 81,00 exclusief BTW).