(Levens)testament
Wanneer u (onverwachts) overlijdt of wilsonbekwaam wordt en er staat niet op papier wat u graag had gewild, dan kunnen nabestaanden naast hun verdriet ook teleurgesteld zijn in hun verwachtingen. Ik adviseer u graag over de voordelen om uw testament en uw levenstestament te laten opmaken of aan te passen.

Het geeft rust als uw testamenten goed geregeld zijn. Profiteer bijvoorbeeld ook van de voordelen van schenken bij leven, zoals besparen op erfbelasting of het verlagen van de eigen bijdrage in de zorg. Ik kan u ontzorgen door persoonlijke begeleiding bij wilsonbekwaamheid en een zorgvuldige afwikkeling van uw nalatenschap.

(Levens)executeur
Indien u op zoek bent naar een professioneel (levens)executeur dan kunt u zich ook wenden tot mij.  U kunt mij inschakelen als executeur of vereffenaar bij de afwikkeling van nalatenschappen. Maar ook vóór een overlijden kan ik u helpen. Dit kan bijvoorbeeld zijn om een toekomstige nalatenschap alvast voor te bereiden. U kunt mij ook benoemen als levensexecuteur in uw levenstestament.